Met meer vertrouwen, plezier en rust moestuinieren?

Doe dan een van mijn online moestuincursussen. Lees hier meer

12 tips voor een fijn tijdschrift en boek over de moestuin

TuinTuin

Via sociale media krijg ik regelmatig de vraag of ik een fijn boek over de moestuin weet en welke boeken ik zelf heb. Ik geef je 5 leuke tips en ook nog een handig overzicht van 5 prachtige (moes)tuintijdschriften. 

Toen ik net begon met moestuinieren, wist ik ook niet goed welk boek ik nou moest aanschaffen. Er zijn er zoveel. Je kunt ze moeilijk allemaal testen. Ondertussen heb ik zo mijn favorieten. En die deel ik graag met jou.

7x boek moestuin

1. Van zaaien tot oogsten

Dit is het eerste moestuinboek dat ik kocht en het is nog steeds mijn moestuinbijbel zoals ik hem noem. Het is een klein zakjeboekje waar per groente instaat wanneer je hem zaait, uitplant en oogst. Ook staan de zaaidiepte- en afstand erin, met welke andere groenten je goed kunt combineren en welke bemesting nodig is. Ook bevat het een lijstje van plaagdieren. Het is lekker kort en krachtig opgeschreven en daar houd ik van. Ideaal boekje om mee te nemen naar je moestuin als je even snel iets wilt opzoeken, want de groenten staan er op alfabetische volgorde in.Je hebt het in een versie van rond de 15 euro (hardcover) en rond de 22 euro (losbladig).

2. In de moestuin met Wim Lybaert

Een prachtig, bijna 500 pagina tellend dik boek. Alles staat erin: hoe je je grond voorbereidt als je net met je moestuin start, hoe je voorzaait en verspeent, info over allerlei groenten op alfabetische volgorde en ook nog info over kleinfruit en kruiden. Ik ben fan!

3. De moestuin

Dit boek is geschreven door Floor Korte, een biologische moestuinierder uit Den Haag die ik met veel liefde volg op Instagram. In dit prachtige boek lees je alles over moestuinieren: van de aanleg van je moestuin, tot zaaien, uitplanten en oogsten. Per groente vind je alle informatie die je nodig hebt. Er staan prachtige zelfgemaakte illustraties in én heerlijke recepten. Echt een boek om lekker onder een dekentje op de bank te lezen en je voor te bereiden op een heerlijk moestuinseizoen. Ondertussen heeft ze ook een tweede boek geschreven: een jaar in de moestuin. Dit is een journal waarin je ook je eigen notities kwijt kunt.

4. Een kleine groentetuin op het terras of balkon

Een superboek voor als je een kleine stadstuin hebt of alleen een balkon of dakterras en een moestuin wil starten. De auteurs geven je allerlei leuke opties voor een moestuin in potten en bakken, inclusief mooie kleurrijke foto’s. Ook krijg je tips over de aanschaf van de potten/bakken, potgrond, zaaigoed en meer.
De auteurs hebben zelf ook echt alles geprobeerd en gefotografeerd, heel leuk. En niet onbelangrijk: het is met humor geschreven. Daar houd ik wel van.

5. De makkelijke moestuin

Wie kent het niet? De vierkantemeterbak van Jelle Medema, oftewel de Makkelijke Moestuin. Voor mensen die houden van simpel en overzichtelijk of gewoon niet zoveel ruimte hebben. Moestuinieren voor dummies dus. Al geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar, maar ook hartstikke leuk voor volwassenen. Het boek staat boordevol handige tips (ook tegen slakken en ander moestuinvrienden), prachtige plaatjes en een handige zaaikalender die vocht- en vuilwerend is. Je neemt die dus zo mee de moestuin in. Ook is er plek voor eigen aantekeningen.

6. De pluktuin; de mooiste bloemen in kistjes en potten

Ik ben zo enthousiast over dit boek dat ik het aan dit blog heb toegevoegd zodra het op mijn deurmat viel. Het is natuurlijk net wat anders dan een moestuin, maar een pluktuin, dat wil je toch ook?  Jennita heeft zelf een prachtige pluktuin en schreef een boek speciaal voor mensen met een balkon en dakterras. Behalve prachtige illustraties waar je uren naar kunt kijken, staat het boek boordevol handige tips voor het maken van jouw eigen pluktuin. Je gaat aan de slag met het aantal zonuren op jouw plekje, kiest bollen en zaden die daarbij passen en genieten maar!

7. Seasons moestuin

Het meest complete moestuinboek dat er is. Behalve informatie over zaaien, uitplanten en oogsten, lees je ook alles over je groenten wecken en de auteur deelt ook nog heerlijke recepten. Een echte aanwinst in je boekenkast als je net wat meer wil dan alleen maar lezen over hoe je groenten kweekt.

5 x tijdschrift (moes)tuin

1. Stadstuinieren Magazine

Mijn absolute favoriet omdat het helemaal gaat over moestuinieren in de stad, wat ik natuurlijk zelf ook doe. Alleen al van de vormgeving, illustraties en foto’s word ik helemaal blij, maar er staan ook altijd erg leuke artikelen in van onder andere moestuinierders Floor Korte en Taco IJzerman met superhandige tips. Zelf lever ik ook af en toe een artikel aan. In april ben ik jarig en een abonnement staat op mijn verlanglijstje:-)

2. De tuin op tafel

Tijdschrift waar voorheen Angelo Dorny hoofdredacteur van was. Angelo is een van mijn favoriete moestuinierders, die ook onwijs leuke en informatieve moestuinvideo’s maakt. Inclusief heerlijke recepten. Ik kreeg een proefabonnement als verjaardagscadeau van een vriendin en heb het meteen verlengd, want te leuk!

3. Groei & Bloei

Tijdschrift dat niet alleen over moestuinieren gaat, maar over tuinieren in het algemeen. Leuk als je interesse wat breder ligt dan alleen de moestuin. Mijn favoriete rubriek: de Instatuin, waarin elke keer een Instagrammer aan woord gelaten wordt. Binnenkort sta ik er zelf ook in;-)

4. Tuinseizoen

Ook een meer algemeen tijdschrift over tuinieren, met af en toe ook aandacht voor de moestuin. Ik kan me hier heerlijk vergapen aan de vaak wat grotere tuinen dan mijn mini stadstuintje. Er staan ook prachtige siertuinen in en af en toe leuke diy-tips en tuinuitjes.

Ze hebben nu een fijne aanbieding:
Top aanbieding: 5 nummers € 18,95

5. Landleven

Voor iedereen die van buitenleven en wonen houdt. Niet alleen artikelen over (moes)tuinieren, maar ook over dieren (zoals padden en kippen), koken, een wormentoren maken en zelf een eiershort haken. Ook fijne achtergrondinterviews. Van alles en nog wat dus.

Wil je dit magazine eens proberen? Je kunt nu een proefabonnement nemen:
3 nummers voor € 12,50

Het liefst zou ik op allemaal een abonnement nemen, maar dat wordt een beetje een dure hobby. Ik koop ze dus af en toe los en krijg ze als ik er zelf insta (en dat is gelukkig best vaak;-)).

Veel leesplezier!

Dit blog bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou geen extra geld en je helpt mij om onder andere mijn YouTube-video’s te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor! Wil je iets bestellen via Bol.com? Als je op de banner bovenaan het blog klikt steun je mij en mijn werk zonder dat het jou een cent meer kost.

 

67 Reacties

 1. Jacqueline

  Ik zou heel blij worden van de tijdschriften, ik kan nog genoeg leren om het beter te doen in de moestuin. En ik ben dol op mooie foto’s om ideeen te krijgen voor mijn aquarellen.

  Antwoord
 2. Bregje

  Ik ben dol op (moes)tuintijdschriften. Lees zelf met veel plezier de landleven en zou het erg leuk vinden om avontuurlijk tuinieren te winnen.

  Antwoord
 3. Bernice

  Naast die talloze tuinboeken die er al zijn, roept ‘Avontuurlijk tuinieren’ nieuwsgierigheid op en de verwachting dat deze zich onderscheidt van andere tuinboeken.
  Ik ben heel benieuwd; staan die onontdekte nieuwe tuinplanten er in? Wordt er out of the box getuinierd?

  Antwoord
 4. Wendy

  Wat een super winactie! Ik ben altijd opzoek naar een leuk boek of tijdschrift over tuinieren. Een winnen zou natuurlijk top zijn.

  Antwoord
 5. Jolanda

  Ik heb niet via de biep een cursus moestuinieren gevolgd. Nu heb ik een plan gemaakt, dat is daarin prachtige uit te werken.

  Antwoord
 6. Ingrid filali

  Moestuin/lezen/tijdschriften…. Summum van geluk. Als er dan zo’n fantastisch tijdschrift wordt verloot moet ik natuurlijk meedoen.
  Groene vingers ‘crossed’ 🤞🌱🌿😁

  Antwoord
 7. Marije Onstenk

  Oooh dat zou ik geweldig leuk vinden! Hier genieten we met het hele gezin van onze bescheiden moestuin in de achtertuin én ik ben 18 maart jarig, leuk cadeautje zou dat zijn!

  Antwoord
 8. Jetske

  Wie niet waagt wie niet wint 🥒🥦🥔🌽 zou graag meedoen aan de win actie.

  Het boek van floor korte en de makkelijke moestuin zijn inderdaad fijne boeken, heb ze beide in de kast staan.

  Groetjes Jetske

  Antwoord
 9. Conny rijkers

  Dankjewel voor de handige tips. Sinds kort doe ik mee met tuinworkshop en ontmoet ik elke keer weer mooie mensen die met passie een groente of fruitbedrijf runnen. Wat gaaf om die verhalen in jouw tuinschrift te kunnen opschrijven

  Antwoord
 10. Johanns

  Wow wat super leuk! Ik zou hem super graag winnen want je bent nooit te oud om te leren

  Antwoord
 11. Marleen

  Je kunt nooit te veel moestuin boeken hebben, er is altijd wel iets wat je nog niet wist. Ik ben benieuwd naar dit boek!!

  Antwoord
 12. Yvonne Kerstjens

  Leuke tips, dankje, ik krijg er weer helemaal zin in!
  Ik loot graag mee.

  Antwoord
 13. Jolanda van Olst

  Wat een leuke actie! Past wel bij mijn verzameling groen/tuin/kook bladen….
  Volg je al heel lang. Leuke tips geef je toch😊 nu maar duimen, groet, van een andere groenevingersmeisje

  Antwoord
 14. Hester / @ConsciousHes

  Wat leuk een tuinschrift! Dit zou mij erg helpen bij het bijhouden van mijn moestuinplan (hoe groeit alles, hoe lang tot de oogst e.d.), zodat ik die lessen weer kan meenemen naar het volgende moestuinjaar. (Je wil alle kladpapiertjes hier thuis niet zien liggen, veel te grote kans dat het kwijtraakt).
  Kortom, ik zou erg blij zijn als ik dit schrift zou winnen (en mijn wel georganiseerde vriend ook 😉 ).

  Antwoord
 15. Ruth Greven

  Ja, heel graag. Ik woon zelf ook in de stad Groningen en ik heb een balkon waar ik elk jaar weer van alles op probeer zodat ik er bijna, elf niet meer kan zitten. Haha. En een minimoestuintje van 1,5 bij 1,5 meter. Elk jaar weer een mooie uitdaging.

  Antwoord
 16. Chris Piek

  Avontuurlijk tuinieren dat beloofd wat. Zelf doen we dat hier ook, op de zeeuwse kleigrond, voor het 3de jaar met de nodige mislukkingen. Als ik daar nou eens een richting of andere oplossingen voor kan ontdekken, alle hulp is welkom.

  Antwoord
 17. Sarah N.

  Super leuk en en handig deze tips! Dank je wel! En leuke winactie 😁😍

  Antwoord
 18. Marjolein

  Oh! Super leuk. En wat een handig overzicht van leuke boeken en tijdschriften heb je geschreven. Ik doe natuurlijk ook graag mee met de winactie

  Antwoord
 19. Danielle van Wijhe

  Mij zou je erg plezieren met dit tijdsschrift Avontuurlijk Tuinieren. Het zaaiseizoen is weer van start gegaan en met dit blad kan ik weer helemaal los gaan.

  Antwoord
 20. Esther

  Wat een leuke blog heb, goede uitleg over de boeken een aantal zijn al in mij colletie maar je kan er nooit genoeg boeken van hebben.
  Graag doe ik mee met je win actie ben nog begint moes- tuinierder en wil graag nog dingen leren

  Antwoord
 21. Monique

  Wat een super leuke winactie! Ik heb sinds 2 weken een tuin en kan niet wachten om te beginnen.. Enige nadeel is dat ik een complete leek ben haha.. Ik kan dit boek dus heel goed gebruiken 🙂

  Antwoord
 22. Josien Wouterse

  Wat een leujke aktie!
  Dit. Wil. Ik. Heel. Graag!
  Lijkt me super handig..

  Antwoord
 23. Christel

  Wat een goede tips! Ik hoop binnenkort een nieuwe tuin te hebben, dus dan zou het tijdschrift heel erg goed van pas komen. Leuk om me erin te verdiepen!

  Antwoord
 24. Renee

  Zou graag het tuinschrift winnen! Daarnaast super bedankt voor de boekentips! Er zitten een aantal tussen die ik nog niet kon en nu misschien wel ga aanschaffen 😍

  Antwoord
 25. Petra

  Jaaaa, dit boek wil ik echt graag winnen! Om van te leren, maar vooral voor de inspiratie. Hoe kan het tuinieren dat ik al doe, nog wat avontuurlijker? Meer durven, meer proberen… dat is wat ik dit jaar graag wil.

  Antwoord
 26. Greetje Janssen

  Ik ben zo gek op tuinboeken en tijdschriften! Ik lees echt heel veel over alles wat met de tuin te maken heeft. Niet alleen op papier trouwens. Ook blogs, Facebook en Instagram zorgen voor de nodige inspiratie en informatie. Superleuke actie trouwens. Ik maak graag kans op dit voor mij nog onbekende boek.

  Antwoord
 27. Marjon

  Die zou ik graag winnen. Mijn handen jeuken om weer lekker in de (moes)tuin aan de slag te gaan. En met een tuin die nog in aanleg is is alle inspiratie welkom en ook handig om mijn ideeën voor de borders en moestuin in op te schrijven.

  Antwoord
 28. Loes

  Wat een hoop leuke ideeën! Daar gaan er zeker een paar van op mijn verlanglijstje komen. Avontuurlijk tuinieren ziet er ook prachtig uit, ik maak graag kans 🙂

  Antwoord
 29. Jacolin

  Mijn vriend is afgelopen jaar gestart met een moestuin als ontspanning tijdens zijn burn-out. Vind het bijzonder om te zien hoe hij daarvan opleeft. Dit magazine zou een mooi cadeau zijn voor een extra duwtje in de goede richting 🙂

  Antwoord
 30. Annette

  Zou een mooie inspiratiebron zijn om te starten met meer MOES(in onze stads)TUIN.

  Antwoord
 31. Sandy

  Heerlijk om wat meer inspiratie te krijgen bij het moestuinieren! Ik blijf de laatste jaren een beetje hangen in gewoontes waardoor je er niet alles uit kan halen wat eigenlijk mogelijk is! Hoop dat ik met dit tijdschrift weer een nieuwe boost krijg!!

  Antwoord
 32. Marijke

  Lijkt me super leuk om te winnen. Kennis heb je nooit genoeg☺️

  Antwoord
 33. Liesbeth

  Ben nog maar een beginner op tuingebied, maar heb er wel erg veel plezier in. Niks beters dan in de buitenlucht met je handen in de aarde te zitten. Dit boek lijkt me super om weer wat verder te komen in het (avontuurlijk) tuinieren.

  Antwoord
 34. Tamara

  Wat onwijs tof!

  En bedankt voor je overzicht 🙂 als 2e jaars dakterras-moestuinier ben ik hard oo zoek naar wat meer handvaten: lessen van anderen (eerste paar boeken zijn gekocht, en van jouw en andermans blogs leer ik veel!), en een manier om te leten van mijn eigen successen en mislukkingen. Het tijdschrift lijkt daar ideaal voor!

  Antwoord
 35. Novieta

  Handing deze blog! Wij zijn vorig jaar verhuist naar een super huis met dakterras! Dus ik ga dit jaar voor het eerst serieus aan de slag. Ben van plan mn hele dakterras om te toveren tot een grote eetbare tuin! 😃

  Antwoord
 36. Anne Marie

  Wat leuk, ik doe graag mee, om meer te leren in mijn nieuwe tuin, waar ik een mooie natuurlijk tuin van probeer te maken, met veel bloemen en fruit en groenten, dus zo’n schrift zou me erg helpen! Leuke blog!

  Antwoord
 37. Nienke

  Hoi ik heb sinds vorig jaar een moestuin bij m’n moeder, maar de meeste dingen zijn mislukt. Dat moet toch beter kunnen? Ik zou heel graag jouw boek winnen. Groetjes van Nienke (14 jaar).

  Antwoord
 38. Kim Coenen

  Oooh ik doe graag mee met je winactie.. met t lezen van je blog krijg ik gelijk de kriebels om mn tuin in te duiken en bij al je boeken en tijdschriften tips denk ik..hebben.. hebben..hebben..dus mn verlanglijstje is flink aangevuld. Hopelijk win ik met je winactie, dan wordt mijn verlanglijstje niet te groot..😘

  Antwoord
 39. Marlie

  Ben vorig jaar gestart met mijn moestuin op mijn mijn dakterras. De wortelen waren al wel top. Nu de rest nog. Dank voor al je goede tips.
  En ja dat tijdschrift winnen zou top zijn. 🌱🌿☘️🍀🎋🌾🍃🌷

  Antwoord
 40. Linnea

  Wat leuk! Ik was al lang op zoek hiernaar en dit kwam perfect uit met het zaai seizoen! Superleuke winactie trouwens ❤️❤️❤️❤️

  Antwoord
 41. Yvonne

  Super leuke en goede tips, daar kan ik echt wat mee! Na 4 jaar op de volkstuin mijn moestuin te hebben gehad kan ik nu in naast ons ‘nieuwe’ huis in onze eigen tuin aan de slag. Hoe tof zou het zijn om dit eerste jaar te kunnen bijhouden in het Avontuurlijk Tuinieren tijdschrift!

  Antwoord
 42. Kim

  Hartstikke leuk zo’n tuin schrift. M’n huidige boekje -lang zo mooi niet- is bijna vol. Vier jaar moestuin aantekeningen bij elkaar! Tijd voor wat nieuws.

  Antwoord
 43. Suzan

  Dit nieuwe jaar, na een zware burnout, ga ik beginnen met tuinieren bij de wilgenhof in utrecht. Als hobby altijd bezig met (moes)tuinieren op mijn balkon van 1m2 maar nu mag ik echt de ‘aarde’ in. Super veel zin in, maar mijn onzekerheid speelt nu al weer op, bang om fouten te maken. Dus wat meer leesvoer, naast jouw blog zou zeer welkom zijn. Dankjewel voor alle tips en volgs, zo ontzettend leerzaam!

  Antwoord
 44. Natasja van der Thiel

  Dit zorgt weer voor nieuwe inspiratie en zin om weer aan de slag te gaan in de tuin. Leuk zo’n nieuw seizoen waarbij alles weer anders kan. Ik ga morgen meteen naar de boekhandel om te kijken of ze er Van zaaien tot oogsten hebben. Graag doe ik ook mee aan de winactie voor het tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren. Erg leuk! Groetjes Natasja

  Antwoord
 45. Sandra

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Kan niet wachten tot de moestuin weer gaat groeien en bloeien.

  Antwoord
 46. Ann

  🍀

  Antwoord
 47. Ann

  Moestuinplannen bij regenweer 🍀

  Antwoord
 48. Cynthia

  Super leuk, die tips! Ik ga zeker nog even kijken voor een abonnementje op het stadstuinieren tijdschrift! 🙂 Dit jaar is het tweede jaar dat ik mijn moestuintje aan huis heb. Ik vind het zelfs zo leuk, dat we gaan uitbreiden! Dan heb ik nóg meer ruimte voor alle heerlijke groenten in mijn tuintje. Dus kom maar op met dat aantekeningenboek, die kan ik wel gebruiken! 🙂

  Antwoord
 49. Belinda Flamey

  WoW ik heb geen ervaring met moedtuintijdschriften en ben wel nieuwsgierig. Ik ben hoogzwanger en kon nog niets voorbereiden in de tuin, wat ondersteuning zou dus welkom zijn :-).

  Antwoord
 50. Kelly Moolenaar

  Oh wat een leuke win actie! Daar zou ik heel blij van worden. Ik hou graag alles bij wat ik in de moestuin doe, daar zou zo’n mooi boekje goed bij passen. En zo ie zo ben ik gek op boeken. Ik kan tig keer door moestuin boeken bladeren en toch steeds iets nieuws ontdekken (of steeds vergeten)
  😉

  Antwoord
 51. Miranda

  Wat een fijne tips! Dit jaar wordt ‘t eerste volle jaar in onze moestuin. Mijn vriend, zus en ik zijn in het najaar dapper begonnen met 100m2 en dus nog echte Moestuin_groentjes! Het lijkt me heel leuk om deze journal onze avonturen bij te houden. Heel veel zin in dit jaar! 🥒 🌸 🥕 🍅

  Antwoord
 52. Rhodé

  Leuk, ik doe heel graag mee! Dit jaar wordt mijn eerste moestuin jaar (2 bakken van 2m2) dus ik kan nog heel veel leren!

  Antwoord
 53. Daniëlle

  Oehhh wat leuk! Dit ziet er veel belovend uit! Prachtige vormgeving 🙂
  Ik waag graag een kansje. Dit jaar start officieel ons eerste moestuin seizoen. We hebben er veel zin in en kunnen nog wel tips en inspiratie gebruiken 🙂
  Groetjes Daniëlle (moestuin Groentjes)

  Antwoord
 54. Lucie

  Ik ben dol op alles wat groeit en bloeit, dus voor mij mag het voorjaar wel weer beginnen, een nieuwe lente, een nieuw tuinavontuur! En “Avontuurlijk Tuinieren” lijkt me een tijdschrift naar mijn 💚, dus dolgraag!

  Antwoord
 55. Moestuinglorie

  Heel fijn al deze tips en ideeën, daar kun je niet genoeg van lezen. Er is nog zoveel te ontdekken. Heerlijk met een boekje in de tuin, straks in het voorjaarszonnetje.

  Antwoord
 56. Sharon

  Wat een handige tips! Zeker voor mij als nieuwkomer, dit jaar begin ik voor het eerst en alle informatie is welkom!

  Antwoord
 57. Ellen Groot

  Jaa! Heerlijk even wegdromen in een tuintijdschrift. Van de Tuin op tafel ben ik ook lid, gelukkig valt hij deze week weer op de mat. Goed voor onze zaaikriebels :). Verder ben ik gek van Katja’s creaties, en ‘Avontuurlijk tuinieren’ lijkt me dan ook zeker wat.

  Antwoord
 58. Eline

  Wat een mooie tips! Naast internet vind ik het best fijn om af en toe een boek of tijdschrift vast te hebben ipv een scherm. Soms kom ik ze in de kringloopwinkel tegen! Wat ik wanneer gezaaid heb, schrijf ik nu nog in mijn telefoon op, maar daar wil ik nog een mooi boekje voor.

  Antwoord
 59. Simone

  Lief Moesmeisje, we zijn hier net de eerste avocado aan het stekken. Dankzij jouw inspirerende posts! Of we nu wel of niet winnen ( we hopen van wel natuurlijk 🥳) we blijven je volgen! Groetjes, Simone (40+…) Jasmijn (8) en Boris (5)

  Antwoord
 60. Jacqueline F.

  Voor de regenachtige dagen is zo’n moestuintijdschrift of super moestuinboek natuurlijk heerlijk om onder een dekentje op de bank van te genieten 😉
  Relax to the max.

  Antwoord
 61. Joni

  Ik doe graag mee als beginnend moestuinier!! Alles is voor mij nieuw dus ik kan wel wat informatie gebruiken!

  Antwoord
 62. Wilma

  Wat zou ik dit graag winnen voor mijn man, helemaal verzot op ( moes)tuinieren

  Antwoord
 63. Marion Burger

  Wij gaan starten met een voedsel bos en ik heb nu al 3 verschillende nietszeggende notitieboekjes; het zou geweldig zijn om alles in dit mooie schrift te kunnen bundelen!

  Antwoord
 64. Murielle

  Wow wat is dit fijn! Een extra hulpmiddel voor in onze moestuin (jaar 2) die ik samen met mijn zoontjes 3 en 5 regel! Extra advies en naslagwerkjes zijn bij mijn jongens wel nodig! 🤗

  Antwoord
  • Kim Nelissen

   Oh wat leuk dat je dat samen met je zoontjes doet<3. En jaaa een of twee fijne boeken of tijdschriften is echt heel fijn! Ik kan niet zonder.

   Antwoord
 65. Jacqueline

  Ooohhh wat een leuke winactie!! Ben dit jaar ook aangestoken door het moestuinvirus door de makkelijke moestuin en ben nu op zoek naar allerlei leuke hebbedingetjes en tijdschriften om het nog leuker te maken. Heb hier veel ideeën opgedaan, dank je!

  Antwoord
  • Kim Nelissen

   Oei, ik moet je helaas teleurstellen want dit is een winactie van vorig jaar. Helemaal vergeten om die weg te halen of een jaartal erbij te zetten. Dat eerste heb ik meteen even gedaan.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met meer vertrouwen, plezier en rust moestuinieren?

 Doe dan een van mijn online moestuincursussen. Lees hier meer