Online Masterclass ’30 groenten op 15m2′

Hoge opbrengst in een kleine moestuin 

Wie denkt dat je alleen jaarrond uit eigen tuin kunt eten als je een grootgrondbezitter bent, heeft het mis. Ook in een kleine moestuin kun je ontzettend veel verbouwen. Als je maar slim omgaat met de ruimte die je hebt. In deze masterclass laat ik zien hoe ik het voor elkaar krijg om op slechts 15m2 30 groenten en kruiden te verbouwen. 

Wil jij ook:

  • Lekker veel oogsten van jouw kleine stukje moestuin?
  • Het hele jaar door vers eten op je bord?
  • Weten hoe je op een slimme manier jouw groenten kiest? 
  • Leren hoe je nooit een leeg stukje moestuin hebt? 

Meld je dan nu aan voor mijn online Masterclass ’30 groenten op 15 m2′. 

Wat krijg je en wat kost het?

In mijn online Masterclass ‘30 groenten op 15m2′ Moestuin in het najaar’ geef ik je aan de hand van een ingesproken presentatie met heel veel foto’s allerlei praktische tips om zo veel mogelijk opbrengst uit jouw moestuin te krijgen. Ook deel ik mijn eigen moestuinplan en laat zien hoe ik de tips zelf toepas.

Dit alles kost jou 17,95. Je kunt hem gaan volgen wanneer jij wil. Ook als dat pas volgend jaar is. De toegang is onbeperkt. Je schaft de masterclass aan via de Tuinschool Online, waar al mijn cursussen worden aangeboden. 

Over Moesmeisje

Oh ja, dan nog even in het kort wat over mij, jouw docent. Ik ben Kim Nelissen, oftewel Moesmeisje. Ik deel alles wat los en vast zit, als het maar met moestuinieren te maken heeft. Dat doe ik vooral op mijn eigen site moesmeisje.nl, mijn YouTube-kanaal en mijn Instagram-account. Ook op Facebook, Pinterest en Twitter ben ik (een soort van) actief.

Jaarrond eten uit de moestuin

Ik woon met mijn twee katten in Utrecht stad, waar ik sinds 2016 een eigen moestuintje heb in een buurttuin. Eerst 6m2 en nu 15m2. Daarnaast kweek ik ook nog van alles in potten en bakken in mijn stadstuintje. Alles bij elkaar kweek ik zo’n 30 verschillende groentes, kruiden, wat kleinfruit en plukbloemen. Je hoeft dus helemaal geen grootgrondbezitter te zijn om zelf eten te verbouwen en als je slim plant kun je jaarrond eten uit jouw moestuin. Ik wens je ontzettend veel plezier met deze online masterclass!