Online Masterclass ‘Moestuin in bakken en potten’

Moestuinieren op balkon, terras of in kleine tuin

Veel mensen denken dat je een soort grootgrondbezitter moet zijn om te moestuinieren en te eten uit eigen “tuin”. Maar niets is minder waar. Zelfs met alleen een balkon, terras of kleine tuin kun jij jouw eigen moestuin aanleggen: gewoon in bakken of potten. Wil jij weten hoe je dit aanpakt en een succesvolle oogst krijgt? Volg dan deze online masterclass ‘Moestuin in bakken en potten’. 

Ben jij nog een moestuingroentje en wil jij ook:

  • Weten wat de voor- en nadelen zijn van moestuinieren in bakken en potten?
  • Leren over hoe je een moestuin in bakken en potten start?
  • Tips krijgen over welke groenten geschikt zijn?
  • Alles weten over voorzaaien, verspenen, afharden, direct zaaien en uitdunnen?
  • Handvatten krijgen voor het beschermen van jouw moestuin tegen kou en droogte?
  • Meer info krijgen over water en voeding geven?
  • Tips krijgen tegen luizen en slakken?

Meld je dan nu aan voor mijn online Masterclass ‘Moestuin in bakken en potten’. Je schaft de masterclass aan via de Tuinschool Online, waar al mijn cursussen worden aangeboden.

Wat krijg je en wat kost het?

In mijn online Masterclass ‘Moestuin in bakken en potten’ geef ik je aan de hand van een ingesproken presentatie met heel veel foto’s allerlei praktische tips voor jouw moestuin, waardoor jij goed voorbereid kunt starten met jouw eigen moestuin. Je krijgt ook nog verschillende links naar handige blogs en video’s. Dit alles kost jou 17,95. Je kunt hem gaan volgen wanneer jij wil. Ook als dat pas volgend jaar is. De toegang is onbeperkt.

Over Moesmeisje

Oh ja, dan nog even in het kort wat over mij, jouw docent. Ik ben Kim Nelissen, oftewel Moesmeisje. Ik deel alles wat los en vast zit, als het maar met moestuinieren te maken heeft. Dat doe ik vooral op mijn eigen site moesmeisje.nl, mijn YouTube-kanaal en mijn Instagram-account. Ook op Facebook, Pinterest en Twitter ben ik (een soort van) actief.

Jaarrond eten uit de moestuin

Ik woon met mijn twee katten in Utrecht stad, waar ik sinds 2016 een eigen moestuintje heb in een buurttuin. Eerst 6m2 en nu 15m2. Daarnaast kweek ik ook nog van alles in potten en bakken in mijn stadstuintje. Alles bij elkaar kweek ik zo’n 30 verschillende groentes, kruiden, wat kleinfruit en plukbloemen. Je hoeft dus helemaal geen grootgrondbezitter te zijn om zelf eten te verbouwen en als je slim plant kun je jaarrond eten uit jouw moestuin. Ik wens je ontzettend veel plezier met deze online masterclass!