Online Masterclass ‘Moestuin in het najaar’

Verleng jouw moestuinseizoen

Veel mensen stoppen in het najaar met zaaien en uitplanten in de moestuin. Zonde! Want er kan nog van alles de grond in tijdens de maanden september en oktober. Wil jij langer genieten van jouw moestuin en ook in de wintermaanden nog lekker verse groenten op jouw bord? Leer hoe in deze online masterclass ‘Najaar in de moestuin’. 

Wil jij ook:

  • Precies weten wat je in september en oktober nog kunt zaaien én uitplanten?
  • Leren hoe je jouw onrijpe tomaten nog kunt laten rijpen?
  • Tips krijgen voor het beschermen van jouw gewassen tegen de kou?
  • Leren over het oogsten van zaden?
  • Weten hoe jij jouw moestuin winterklaar kunt maken?

Meld je dan nu aan voor mijn online Masterclass ‘Moestuin in het najaar’.

Wat krijg je en wat kost het?

In mijn online Masterclass ‘Moestuin in het najaar’ geef ik je aan de hand van een ingesproken presentatie met heel veel foto’s allerlei praktische tips voor jouw moestuin, waardoor jij goed voorbereid de maanden september en oktober ingaat. Dit alles kost jou 17,95. Je kunt hem gaan volgen wanneer jij wil. Ook als dat pas volgend jaar is. De toegang is onbeperkt. Je schaft de masterclass aan via de Tuinschool Online, waar al mijn cursussen worden aangeboden. 

Over Moesmeisje

Oh ja, dan nog even in het kort wat over mij, jouw docent. Ik ben Kim Nelissen, oftewel Moesmeisje. Ik deel alles wat los en vast zit, als het maar met moestuinieren te maken heeft. Dat doe ik vooral op mijn eigen site moesmeisje.nl, mijn YouTube-kanaal en mijn Instagram-account. Ook op Facebook, Pinterest en Twitter ben ik (een soort van) actief.

Jaarrond eten uit de moestuin

Ik woon met mijn twee katten in Utrecht stad, waar ik sinds 2016 een eigen moestuintje heb in een buurttuin. Eerst 6m2 en nu 15m2. Daarnaast kweek ik ook nog van alles in potten en bakken in mijn stadstuintje. Alles bij elkaar kweek ik zo’n 30 verschillende groentes, kruiden, wat kleinfruit en plukbloemen. Je hoeft dus helemaal geen grootgrondbezitter te zijn om zelf eten te verbouwen en als je slim plant kun je jaarrond eten uit jouw moestuin. Ik wens je ontzettend veel plezier met deze online masterclass!