Samenwerken

Samenwerken met Moesmeisje

Als Moesmeisje inspireer ik dagelijks vele bezoekers op het gebied van biologisch moestuinieren, duurzaamheid en goed zorgen voor onze natuur. Dat doe ik op mijn website, Instagram-account en YouTube-kanaal. Wil jij als bedrijf, organisatie, merk of magazine samenwerken met een enthousiaste contentcreator/influencer of hoe je me maar wilt noemen? Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden.

Website/blog

Op mijn website kunnen bezoekers alles lezen over moestuinieren en hun vingers aflikken bij lekkere vegetarische of vegan recepten met groenten uit eigen moestuin. En die moestuin zie ik heel breed: dat kan ook een balkon-of terrasmoestuin zijn in potten en bakken. Ik wil graag laten zien dat je geen grootgrondbezitter hoeft te zijn om je eigen groenten te verbouwen.

Wil je een link naar jouw product in een blog of juist content voor op jouw eigen site? Dat kan allebei. Als SEO-tekstschrijver met een eigen tekstbureau in Utrecht zorg ik dat de teksten goed vindbaar zijn in Google en lopen als een trein.

Instagram

Wat begon als het delen van wat trotse plaatjes van mijn oogst, groeide uit tot een plek waar ik duizenden volgers laat meegenieten van mijn moestuinavonturen met posts, stories, IGTV-video’s en Reels. Ook laat ik zien welke duurzame producten ik ontdek heb, of dat nou op het gebied van verzorging of eten/drinken is.

Jouw product in de schijnwerpers op mijn Instagrampagina? Met een post, winactie, story of langere video geef ik jou een podium. Altijd met een tag naar jouw Instagram-account en/of een link naar je site.

YouTube

Wat zou het als beginnende moestuinier fijn zijn geweest als er een kanaal was waar ik op een simpele en duidelijke manier uitgelegd had gekregen hoe ik een bepaalde groente moet verbouwen. Toen ik flink wat jaren ervaring had, ben ik dat YouTube-kanaal maar gewoon zelf gestart. Ondertussen maak ik naast how-to video’s ook vlogs en deel ik mijn kennis door middel van webinars.

Wil je mij jouw product laten gebruiken in een van mijn video’s? Op een natuurlijke manier zorg ik ervoor dat mijn kijkers jouw product op hun netvlies krijgen. Je logo komt in beeld en ik plaats een link naar jouw website in de omschrijving van de video.

Met wie werk ik samen?

Niet zomaar met iedereen. Ik ben een idealist in hart en nieren en mijn missie is om mensen te laten nadenken over wat voor producten ze in de grond stoppen, op hun bord leggen of in en rondom huis gebruiken. Dat betekent geen gif/pesticiden, geen vlees en zo min mogelijk plastic. Ik werk graag samen met partners die mijn idealen delen. Samen maken we de wereld een beetje eerlijker en mooier! Het liefst ga ik dan ook voor een langere en duurzame samenwerking.

Ik heb met de volgende partners samengewerkt:

               ​             

 

Tarieven

Benieuwd naar mijn tarieven? In mijn mediakit vind je alle mogelijkheden op een rij, met daarbij mijn bereik en de tarieven. Zit jouw wens er niet tussen? Neem gerust contact op via een van opties hieronder, dan sparren we over wat ik voor je kan doen.

Moesbrief

Elke maand automatisch mijn nieuwste blog in je mail? Handige moestuintips en heerlijke recepten ontvangen? Meld je dan aan voor de Moesbrief.